Nieuws van Jessy (zie ook de weekbladen), voor vragen bel 463439.

 

Boottocht zaterdag 29 juli 2017

Op zaterdag 29 juli organiseren we weer de jaarlijkse boottocht. Dit uitstapje is bij uitstek geschikt voor leden die slecht ter been zijn en niet aan andere excursies kunnen deelnemen. Uiteraard zijn alle leden van harte welkom. De boottocht wordt verzorgd door rederij Cascade uit Wessem met de "Stadt Wessem".
Vanaf 9.30 uur inschepen aan de Cruise Terminal Maasbracht. We vertrekken om 10.00 uur vanuit Maasbracht en zijn om 16.30 uur weer terug.
We zullen over de Maasplassen varen en onderweg krijgt u een korte toelichting op de bezienswaardigheden en recente ontwikkelingen in de Maasplassen.
Er wordt weer een tombola georganiseerd en er is aan boord nog een verrassing voor iedereen.
De kosten bedragen € 28,50.  De kosten zijn inclusief koffie/thee, Limburgse vlaai en lunch.
Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden tot 23 juli  bij Tilly van Pol-Nissen 0475551721. Bij opgave graag aangeven of u gebruik maakt van een rollator of rolstoel. U dient het bedrag ook voor 23 juli over te maken op rekeningnummer NL 95RABO0127472932 t.n.v. KBO afdeling Maaskernen onder vermelding van boottocht.
Bij afmelding wordt geen geld teruggestort, ongeacht de reden van afmelding. U kunt wel zorgen voor een ander KBO lid wat u plaats inneemt.
We gaan er weer een gezellige dag van maken, dus vaar allemaal met ons mee.
Wie u ook graag mee gaan, maar bent u nog geen lid, meldt u zich dan snel aan als lid.
De contributie is voor 2017 vanaf nu nog slechts € 7,00.

 

 

 

 

KBO afdeling Maaskernen

Weekblad