Rabo 2019

 

Wij danken iedereen, die op KBO afdeling Maaskernen heeft gestemd, van harte voor de steun bij de Rabo ClubSupport actie. Door uw stemmen komt een extra bedrag van € 730,28 beschikbaar voor de activiteiten die we onze leden in de komende periode gaan bieden.

Het bestuur van KBO afdeling Maaskernen.

 

 

Muziek-Kerstmiddag woensdag 18 december 2019
Ook het jaar 2019 sluiten wij af met een muziek/Kerstmiddag. Deze middag vindt plaats op woensdag 18 december in het Gemeenschapshuis “de Spil ”te Maasbracht. Deze middag is alleen toegankelijk voor leden van KBO Maaskernen en begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.15 uur. De muziek-kerstmiddag zal muzikaal verzorgd worden door Margriet Laumen-Schlössels te Roermond en Ger Maessen uit Amstenrade. Zij zullen een gevarieerd repertoire ten gehore brengen o.a. Limburgse en Nederlandse muziek van Frits Rademacher, Toon Hermans, Sjef Diederen, Willeke Alberti, Paul de Leeuw, ect.
bloom   duo             

Wij vragen u een tegemoetkoming in de kosten van € 3,00. Dit is inclusief koffie met iets lekkers erbij.
U kunt zich tot zaterdag 14 december 2019 aanmelden bij Jessy van Houtum telefoon 463439 of per mail jessievanhoutum@ziggo.nl en bij Agnes Wilms telefoon 561993 of per mail a-wilms@home.nl

 

 

Nieuwjaarsconcert 2020
Woensdag 15 januari
Aanvang: 14.00 uur

 

Maestro

Woensdag 15 januari  in het Gemeenschapshuis “de Spil ”te Maasbracht. Deze middag is alleen toegankelijk voor leden van KBO Maaskernen en begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.15 uur. Het nieuwjaarsconcert zal muzikaal verzorgd worden door Maestro & Co .Wij vragen u een tegemoetkoming in de kosten van € 3,00. Dit is inclusief koffie met iets lekkers erbij.
U kunt zich tot zaterdag 11 januari 2020 aanmelden bij:

Jessy van Houtum telefoon 463439 of per mail jessievanhoutum@ziggo.nl                                      

en bij Piet Leijendeckers telefoon 572313 of per mail pltruus@tele2.nl

 

 

Raad van Ouderen

Het tweede advies van de Raad van Ouderen, waar onze oud-voorzitter Nel van Lin zitting in heeft, vandaag is verzonden naar minister Hugo de Jonge van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Klik op onderstaande link om het advies te kunnen bekijken.

https://www.beteroud.nl/nieuws/keuze-verpleeghuis-ondersteuning-nodig

 

 

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN MAASBRACHT


MAASBRACHT - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 29 mei en vervolgens eens per maand in het Groene Kruis Maasbracht, Zandkuilweg 2.
Informatie en een afspraak maken:
Bent u lid van Service van Envida (voorheen GroenekruisService) neemt u dan contact op met Service van Envida, telefoon 043-3690610.
Bent u lid van Meander eXtra neemt u dan contact op met Meander eXtra, telefoon 045-5748800.
Bent u geen lid dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911.

Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 45,00, medisch € 65,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 65,00.
Leden van Envida, Meander eXtra en/of CNV/FNV/ouderenbonden krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).
U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt u het Keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail toegestuurd van het CBR.

De verwerking en beoordeling door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om tijdig een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Omdat vooraf telefonisch een afspraak gemaakt dient te worden bij het afsprakenbureau van de RijbewijskeuringsArts en dit niet mogelijk is op de betreffende locatie, kunt u gebruik maken van genoemde telefoonnummers. 

Met vriendelijke groet,

José van den Berg
RijbewijskeuringsArts

tel.: 036-7200911
www.rijbewijskeuringsarts.nl

 

 

 

 

 

 

KBO afdeling Maaskernen

Actueel